[O2] Fabryczne radio Skody w O2 Ambiente - tylne głośniki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Robisz
    Classic
    • 2010
    • 4

Zamieszczone przez radekb
    Biała miała przebieg 13000 tys i nie była do sprzedania na fakturę. Bialutką dają do testów. Gość z serwisu lekko zbladł podczas jazdy próbnej.
    koleś który odbiera telefony nie wie co sprzedaje... :| najpierw odsyłał mnie do kogoś innego w sprawie czerwonej (niby przy drugim vw salonie parkowała>?) potem stwierdził na moje pytanie o przebieg (w ogłoszeniu 10km) mówił, że napewno ma z 10tyś a nie 10km...

no chyba, że nie o tą chodzi...
  • Octaduo
    Classic
    • 2008
    • 13

Czy po włączeniu radia i ustawieniu "Fader" tak, by dźwięk z głośników wydobywał się zarówno (i jednakowo) z tyłu i przodu auta, głośniki na tylnych drzwiach mają prawo milczeć?
    W zasadzie bez względu na to, jak ustawię Fader (np. tylko aktywny tył), jest cisza i radia nie słychać :evil:
    Dyżurnet.pl - bezbłędny eliminator.

Komentarz

• hulek
      Classic
      • 2007
      • 18

hmmm, moze tam nie ma wcale glosnikow - taki....zart montazystow z Mlada Boleslav

Komentarz

• tomekjmopl
        L&K
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1187
        • Opel
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ambiente z tego co się orientuję, nie ma standardowo głośników z tyłu - ja je dostałem jako jeden z gratisów od dilera ...

Komentarz

• hulek
          Classic
          • 2007
          • 18

istotnie, glosniki z tylu za doplata 400 pln

Komentarz

• Nexus6
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 4847
            • Volkswagen

Zamieszczone przez hulek
            istotnie, glosniki z tylu za doplata 400 pln
            a jak sie je wyjmie i obejrzy to nie warte nawet 40 zł :diabelski_usmiech
            With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• GrzegorzPL
              Classic
              S_OCP Member
              • 2007
              • 16
              • BGU 1.6 MPI 102 KM

CZesc ! W ambiente z tyłu nie ma głosnikow - standatd , ba nawet nie ma kabli . Jak tzeba je zamontować to kabelki ciągniete sa od przodu - pierwsze złacze .. sam serwis deczko mi nie polecał takiej usługi bo to wiadomo jak bedą demontowane wszelkie zatrzaskowe łacza z palstiku ? pewnie poowa będzie połamana i nie wymieniona na nowe. Tyle moich doświadczeń. Jedyne wyjście to poczytać i zrobić to SAMEMU albo darować sobie. w poprzedim autku pasażerowie zawsze kazali mi ściszac tył ..:-))
              Pozdrawiam
              GrzegorzPL

Komentarz

• Octaduo
                Classic
                • 2008
                • 13

Dzięki. Pytam, bo handlowiec coś mi mowił o tych głośnikach, a ja z radości, że mam nareszcie wymarzoną Octę, ledwie go słyszałem
                Dyżurnet.pl - bezbłędny eliminator.

Komentarz

Pracuję...